Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met visolie-online.nl
  • Vul het contactformulier in en omschrijf uw wensen U kunt behalve voor vragen ook voor andere opmerkingen over de site of koopgids bij ons terecht.
  • Uw aanvraag wordt direct verstuurd en in behandeling genomen Wij nemen uw aanvraag zo snel als we kunnen in behandeling.
  • Uw feedback helpt ons verder Wij staan behalve voor vragen omtrent onze site of koopgids open voor feedback. Tips en verbeterpunten nemen wij dus zeer serieus en hier staan wij dan ook te allen tijde voor open.
Stel hier uw vraag

Visolie koopgids top 10

Hieronder vindt u een top 10 van de beste visolie online webshops volgens visolie-online.

1. Vitamins.nl

Zoekt u een omega 3 supplement voor weinig geld? Bent u opzoek naar pure kwaliteit en wilt u best wat meer betalen voor uw omega 3? Zoekt u omega 3 speciaal bedoeld voor vrouwen, mannen of kinderen? Als u bij Vitamins geen geschikte omega 3 kunt vinden, dan wordt het een lastig verhaal. De webshop heeft een zeer uitgebreid aanbod omega 3 producten in verschillende vormen; visolie in zowel vloeibare als in capsule vorm. Door het grote aanbod van verschillende soorten omega 3 is ook de prijs per product erg variërend. Zo zijn de goedkoopste varianten al voor een aantal euro´s  te krijgen, terwijl u ook kunt kiezen voor duurdere varianten van in de 40 of 50 euro. Deze capsules bevatten een hoger EPA of DHA gehalte en zijn mede hierdoor van erg hoge kwaliteit.

2. Sportvoedingwebshop.nl

Bij sportvoedingwebshop heeft u de keuze uit twee hoogwaardige omega 3 producten, welke speciaal gemaakt zijn voor de echte topsporters. U hoeft bij sportvoedingwebshop.nl in ieder geval niet bang te zijn om geen waar voor uw geld  te krijgen; de Trimare Visolie tabletten van Plantina bevatten een concentratie van maar liefst 60% visolie! In vergelijking met andere visolie producten betaalt u hiervoor misschien wel een hogere prijs, de kwaliteit is er in ieder geval niet minder om. De tabletten zijn daarnaast onder meer zéér zuiver en is daarmee ook erg milieuvriendelijk.

3. Nugezond.com

Nugezond heeft verschillende soorten omega 3 visolie in haar assortiment opgenomen. Sommige zijn voor een goedkoop bedrag te krijgen, maar u kunt ook kiezen voor de wat duurdere varianten. Deze bevatten over het algemeen hogere percentages DHA en EPA of andere voedingswaarden. Nugezond verkoopt daarnaast verschillende andere omega 3 gerelateerde producten, waaronder levertraan en lijnzaad.

4. Bodylab.nl

Bodylab beschikt over verschillende soorten hoogwaardige omega 3 voedingssupplementen. Voor 10 euro kunt u al aan kwalitatief goede visolie tabletten komen. Bodylab heeft ook omega 3 capsules die gewonnen zijn uit krill. Het verschil met andere omega 3 visolie is dat visolie uit krill afkomstig is uit garnaalachtige schelpdieren en niet uit vette vis. Krillolie staat erom bekend dat het de essentiële vetzuren EPA en DHA extra goed op laat nemen in een lichaam. Op deze manier wordt visolie dus zo optimaal mogelijk benut.

5. Bodystore.nl

Bodystore biedt een zeer diverse keuze uit verschillende soorten visolie producten tegen over het algemeen een voordelige prijs. In tegenstelling tot veel andere online shops biedt Bodystore meer dan alleen capsules of tabletten aan. Het is hier ook mogelijk om aan de vloeibare variant te komen. Deze wordt in Noorwegen streng gecontroleerd op potentieel ongezonde stoffen als zware metalen en dioxines. Bovendien is deze visolie voorzien van een citroensmaak, om zo de smaak dragelijker te maken.

6. Deonlinedrogist.nl

Omega 3 is niet alleen voor volwassenen bedoelt, maar ook voor kinderen. Deonlinedrogist heeft hier rekening mee gehouden en biedt onder andere omega 3 visolie tabletten aan van Davitamon die speciaal voor kinderen zijn samengesteld. Deze tabletten zijn van een extra vrolijke vorm en hebben daarnaast een lekkere smaak. Deonlinedrogist biedt daarnaast ook nog andere soorten omega 3 visolie aan, waaronder speciaal ontwikkelde visolie die goed is voor zwangere vrouwen.

7. Bodyenfitshop.nl

Bodyenfit biedt verschillende omega 3 producten aan. Sommige hiervan bevatten naast omega 3 ook nog andere voedingswaarden, zoals vitamine D3 en omega 6 en 9. De prijs-kwaliteit verhouding bij Bodyenfitshop is erg gunstig; voor ruim 2 euro kunt u al aan visolie capsules komen! Omega 3 is er tegenwoordig ook in vloeibare vorm te verkrijgen in de vorm van Pure Omega 369, welke ook zeer voordelig is geprijsd!

8. Perfectbody.nl

Perfectbody heeft een aanbod van verschillende soorten visolie in het assortiment. Voor nog geen 10 euro heeft u al een potje. Behalve de capsules die alleen omega 3 bevatten verkoopt het ook capsules met omega 6 en 9, onder andere afkomstig uit teunisbloemolie en lijnzaadolie. Daarnaast is ook krill olie via Perfectbody verkrijgbaar.

9. Virtuoosstore.com

Virtuoosstore heeft slechts 2 verschillende soorten visolie producten in huis, waarvan er één op basis van krill olie is. De prijzen van beide producten zijn niet erg goedkoop,  maar dit heeft te maken met de hoge kwaliteit die beide soorten te bieden hebben. Zo past profvoetbalclub NEC uit Nijmegen het product HD Omega-3 Arctic Control Gold toe op haar spelers, mede om blessures bij spelers sneller te laten herstellen. Virtuoosstore.com heeft goede kwaliteit dus hoog in het vaandel staan.

10. Mdyshop.nl

Als supplementen webshop voor fitness verkoopt Mdyshop verschillende soorten producten die handig te gebruiken zijn voor fitness. Zo ook omega 3 producten. Hiervan verkoopt het slechts twee varianten; beide bevatten behalve omega 3 ook nog omega 6 en 9. Met deze capsules heeft u alle benodigde vetten die u dagelijks nodig heeft zo binnen. In de ene variant zitten 90 capsules en in de andere 180. Het product met 90 capsules is bovendien duurder, maar dit heeft te maken met de goede kwaliteit ervan.

Afvallen met Omega-3 en visolie

Visolie heeft een positief effect op carnitine. Deze stof is verantwoordelijk voor de productie van energie. Omega-3 zorgt er dus voor dat de carni

Afvallen met Omega-3 en visolie
Omega-3 vloeibaar

Omega-3 is ook verkrijgbaar in een vloeibare vorm. Ook deze vloeibare visolie wordt aangeboden in diverse hoeveelheden. Als u voor de vloeibare vor

Omega-3 vloeibaar
Omega-3 capsules / kauwtabletten

U wilt natuurlijk ook dat uw kind de juiste hoeveelheid Omega-3 vetzuren binnenkrijgt. Dit kan met onze special kindervisolie kauwtabletten. Uw kin

Omega-3 capsules / kauwtabletten
Essentiele vetzuren - EPA DHA

Omega-3 heeft een indirect effect op het vernieuwen van lichaamscellen. Dit is ook waarom verschillende mensen al de positieve uitwerking op hun hu

Essentiele vetzuren - EPA DHA
Levertraan

Levertraan is een vette olie die wordt gewonnen uit de lever van verschillende vissoorten die voorkomen in de Atlantische oceaan. Deze olie bevat f

Levertraan
Visolie voor kinderen

Heeft uw kind last van concentratieproblemen op school? Visolie voor kinderen kan hierbij een uitkomst bieden. Doordat er in visolie de goede vetzu

Visolie voor kinderen
Omega-3 producten

Visolie met Omega-3 is terug te vinden in een aantal verzadigde en onverzadigde vetzuren. Deze vetzuren zijn dan weer aanwezig in zowel dierlijke a

Omega-3 producten
Meervoudige onverzadigde vetzuren

In de jaren '80 van de vorige eeuw ontdekten wetenschappers dat de Eskimo's aanzienlijk minder last hadden van hart- en vaatziekten dan de

Meervoudige onverzadigde vetzuren